Ukemeny

Ukemeny uke 3

Uka som kommer skal jobbe intenst med å teste og skrive ned nye oppskrifter til den nye kokeboka som Matias og jeg er i gang med, og som kommer på Kagge i august. Jeg vil ikke si så mye om den ennå, men kan avsløre at det er en bok jeg har vært svanger med lenge, og gleder meg til å gi ut.

Noe av det morsomste i arbeidet med kokebok og matblogg, er å pønske ut nye smakskombinasjoner, gi gamle travere et nytt snitt og verne om de helligste klassikerne uten at det blir kjedelig og utdatert.

Blir en fin arbeidsuke 🙂

Og her er ukemenyen!

MANDAG: Opptatt av å spise så mange norske sesongråvarer som mulig? da kan du kaste deg over disse rotgrønnsakene med asiatisk tilsnitt av cashewnøtter og spicy dipp.

img_7209

TIRSDAG: Nå får du superaromatiske sitroner fra Amalfikysten i enkelte butikker. Lag en sitronrisotto med erter og server den til stekt laks.

img_5137.jpg

ONSDAG: Veldig enkelt kan det gjøres med stekt fisk eller kylling, servert sammen med denne knasende sprø rosenkålsalaten med thai-dressing.

img_7091.jpg

TORSDAG: Glad i blomkålsuppe, men lyst på en ny snert? Da kan du lage kremet blomkålsuppe med indiske curry. Digg!

img_88711.jpg

FREDAG: Fikk du med deg at jeg la ut denne i uka som gikk? Veldig raks å lage, og såååå perfekt fredagskos: Saltimbocca!

img_7223.jpg

LØRDAG: En god hjemmelaget lasagne må ikke alltid inneholde kjøttdeig. Her er min populære veggislasagne som også barna elsker.

img_6599.jpg

SØNDAG: Finnes det noe som oser mer av søndagsmiddag enn en skikkelig tilberedt helstekt kylling? Min helstekte kylling kommer med sitronpoteter. 

stangehelkylling.jpg

 

%d bloggere liker dette: