Kjøttfri mandag Pasta Vegetar

Kjøttfri mandag hos Spoon

Denne mandagen er det Silje Feiring fra den prisbelønte matbloggen Spoon som disker opp med en kjøttfri mandagsmiddag. Silje vant prisen som årets beste fotoblogg i 2014, en så til de grader velfortjent seier. Å snuse rundt på bloggen hennes er balsam for sjel og øyne. Så mye godt og så mye pent som gir akutt munnvann!

Silje begynte først å blogge i all hemmelighet, og mest for å samle oppskriftene sine for seg selv på et sikkert sted. Heldigvis er hun ikke hemmelig lenger. Og hvis du drar kjensel på  fotostilen og smakene hennes, så er det fordi hun også leverer deilige oppskrifter og bilder til Kolonial.no. Hun sier selv at hun kom i 30-årskrisa og startet en blogg. Beste 30-årskrisa ever! Litt som min egen 40-årskrise…

Ukas digge kjøttfrie fra Silje, er en latterlig enkel alt-i-én-gryte-pastarett som kommer til å bli en soleklar familiefavoritt. Med spinat, cherrytomat og mozarella. Nam! Og den lager nærmest seg selv. Alt du trenger å gjøre, er å ha alle ingrediense (pasta inkludert) i en gryte, helle på væske og la det surre ferdig under lokk. Genialt!

Så her kaster man ikke bort tiden på en travel mandags ettermiddag og ender opp med litt sommer på tallerkenen i tillegg. Oppskriften på vidunderet finner du her! 

Herregud, unn dere en litt sunnere hverdagsdessert også, med mango og vaniljekesam. Så himla godt!

Tilslørte_bondepiker3
Foto: Silje Feiring/Spoon

Kos dere med Spoon og følg gjerne Silje på Insta og Facebook!

%d bloggere liker dette: