Kjøttfri mandag Vegetar

Mia´s kjøttfrie mandagscurry

Denne uka er det Mia fra den inspirerende matbloggen Mias mat som står for mandagens kjøttfrie middag. Hun pleier vanligvis å legge ut gode ukemenyer som inkluderer minst én veggismiddag, så det var null problem for henne å diske opp med en fristende vegetarrett da jeg spurte henne.

Med Mias lekre bilder og gjennomførte stil, er det enkelt å finne inspirasjon i alle kategorier på bloggen, både med og uten kjøtt eller fisk. Mia klarer det kunststykke det er å servere mat som ser både digg og gjennomførbar ut. Ujålete og digg mat med mye smak, som hun selv omtaler som «enkel hverdagsmat», både eksotisk og husmann. Festmat finner du selvfølgelig også, og deilige kaker og bakst. Rett og slett noe for en hver smak. Hva med å prøve «farmors rømmegrøt med semulegryn» ? Eller «persillebakt kveite med asparges og mandelpotetpuré»

Til denne kjøttfrie mandagen har Mia håndplukket en smaksrik og kremet grønnsakscurry med indisk snert, som både ser og høres knallgod ut. Men hvis du vil gå på tur i et enda større vegetarlandskap, kan du klikke deg inn i hele vegetarkategorien her og sikle rundt der til øye blir stort og vått.

Mia har også en utrolig fin instagramkonto og kan selvfølgelig følges på facebook. Så følger du henne der, kan du lett få tips og inspirasjon servert hver gang hun legger ut noe nytt.

 

%d bloggere liker dette: