FILM Om dette og hint TV

Sniktitt på MasterChef 2020

Da er det i boks! Lørdag la vi ned de siste arbeidstimene i studio. Råmaterialet til alle episodene der drivende dyktige hobbykokker kjemper om en av de gjeveste titlene en hobbykokk kan få, er på plass. Gud, så gøy det har vært! Se på den fjonge gjengen i hvite forklær på bildet, da!

Première er 7 september på TV Norge.

Full av beundring for Rubicon  og Discovery som har fått på plass dette. Med Covid-19-avstand til alt og alle. Et mirakel at det har latt seg gjennomføre. Spritdispensere overalt, fargekodede soner, kohorter, egen Covid-19 fagperson/helsepersonell på settet hver dag, regler opp og ned i mente med målebånd, munnbind og visirer. Fy fasan så lyst vi har hatt til å klemme!

Lise, Jonathan og jeg har grått, ledd, svettet (30 grader ++ i studio…), spist grådig, pirket i maten, rynket på nesa, blitt imponert, himlet lykkelig med øynene, ønsket oss mer, invitert fantastiske gjestedommere, tatt av oss hatten, gitt ros, gitt kritikk, følt oss grusomme, følt oss barmhjertige, snille, trøstet, men viktigst av alt: Vi er blitt beint fram glade i alle som har deltatt. For et privilegium å bli kjent med så modige, fine folk som byr på seg selv og sine historier gjennom sin egen matlagning. Kjærleik, på alle måter. Mange timer over gryter, potter og panner med tidvis kokko oppgaver på lættis kort tid. Ett mål for øyet: Vinne den fete premien, som jeg ikke kan avsløre hva er helt ennå.

Men nå har vi funnet en vinner. Som er hemmelig, så klart, helt frem til det vises på TV Norge/Dplay til høsten.

Så her skal dere jammen få en teaser, pluss litt små-artige greier fra produksjonen, som gir et hint om hva som er i vente.

Over: Fine, fine Turid som har pønta meg hver morgen samtidig som fuglene sto opp.

619FBF76-3AC0-4001-A6E4-9B8D15C5071A

Under: Og som om ikke det var nok, måtte stakkars Turid smøre meg inn med brunkrem. Hvit som skummamelk, er jeg.

107584800_1212922595748615_1883542593241884123_nOver: Cårejånni viser stolt frem sitt siste funn. Jepp, jeg gikk med dem. I mer enn én episode.

Over: Fra siste innspurt i finalen. Samlet foran monitor. Jonathan, Henriette og Kristine på regi, med de jævla visirene, og vakre Lise.

FAE3621E-7EF0-4293-92D8-51A9AD67D449Over: Klare for semifinale! Kledd upåklagelig pent på, som alltid, av «pappa» Cårejånne Enderud.

3 kommentarer på “Sniktitt på MasterChef 2020

  1. Gleder meg veldig. Er datoen bestemt?

  2. Anne Marthe

    Jeg gleder meg!

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: