Forskjellig

Spiselandslaget i Masterchef Spesial 2015

image

I dag ble det endelig lov å rope det ut over hustak og grantopper:
Jeg er med i Masterchef Spesial 2015!!! (det fortjener 3 utropstegn, ja).

Innspillingen fant sted i København i sommer, og jeg har helt siden dette måttet holde tyst om min deltgelse. Fy så vondt! Mine nærmeste og arbeidsgiveren min har selvfølgelig visst at jeg er med, men utover det har jeg stort sett klart å holde kjeft om opplegget.

Premièren er på TV3, 19 januar, og da benker jeg meg til i sofaen, klar med en stor pute til å knuge paddeflat av angst og beven, eller tildekke ansiktet med, hvis det blir nødvendig.

Konseptet for Mastercef Spesial, er etter mange av mine medmatbloggeres og medmatentusiasters hjerte: Matglade folk og amatørkokker (som meg selv) får anledning til å prøve å grisebanke kjendisene i kjøkkenet. Så de matglades bønner ble til slutt hørt, og folk som kan lage mat slipper nå endelig til i det norske Masterchef-kjøkkenet.
Jeg kan love dere mye moro….og en del overraskelser. For du er kanskje en av dem som har irritert seg og mener disse kjendisene ikke har noe på et kjøkken å gjøre? Hehe…ja, det er jo lett å sitte trygt forvart i sin egen stue å ha full kontroll over steketider, teknikker, smaksballanse og et tidspress av en helt annen verden. Nuvel. Jeg har nå fått erfare på kropp og sjel hva Masterchef faktisk innebærer i praksis, og jeg tar av meg hatten for alle som har overlevd, kjendiser eller ikke-kjendiser.

Så følg med i januar! Da blir det noen helsikkes heite fighter bak komfyrene mens Hellstrøm spankulerer autoritært rundt, Kjartan Skjelde skuler ut fra under kasketten og Greg Paul stirrer olmt på den ene mer eller mindre vellykede retten etter den andre.

Også får du se et hyperaktivt Spiselandslag med nervene utenpå huden og svetteringer under armene. Dét er bra TV, det!

Stay tuned 🙂

6 kommentarer på “Spiselandslaget i Masterchef Spesial 2015

 1. May Britt Stenjor

  Å himmel, så flott!!! Gratulerer!!!😘

 2. OK, da kommer vi til å sitte benket også. Innrømmer glatt at jeg ikke helt har falt for den norske vrien på «Masterchef» – her i huset er det Australia-varianten for alle penga. Men hvis programmet kan tilby folk som faktisk brenner for mat (pardon the pun) istedenfor standøppere som koketterer med at de «kan ikke koke et egg engang altså», og slike folk i tillegg er gamle naboer, da er det bankers!

  Og selvsagt kommer vi til å krysse fingre og tær for at du går helt til topps!

  • Hahaha! Jammen da «ses» vi i 2015, Jorunn. Riktig god jul til dere alle sammen, med juleklem fra en gammel nabo 🙂

   • Og riktig god jul til dere også (Eirik her, forresten…) 🙂

    Å, forresten: så nettopp traileren for Masterchef Spesial, og der er du jo! Til og med i klassisk «stå ved stekepannen mens flammene står i været»-positur. * gleder meg *

   • Hahaha!! 🙂 Ja, du vet det Eirik: «Ho er livsfarlig»… 😉 Klem til dere alle tre.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: