Bærekraft Kjøttfri mandag Salater Småretter og forretter Vegetar

Green Bonanza´s grønne og skjønne salat med jordbær

Foto: Mia Frogner

Her kommer selve inkarnasjonen av lekker, spennende og fargesprakende salat, fra ukens sprinter på den kjøttfrie mandag-stafetten: Mia Frogner. Kvinnen bak den suverene matbloggen Green Bonanza. Og som fullblods vegetarianer, kan Mia sin vegetar til fingerspissene. Vi snakker ikke om et lite skattekammer på veggisfronten her. Vi snakker Verdensbank-dimensjoner, og med vidåpen dør for alle som vil spise godt, sunt og bærekraftig. Halleluja!

Hos Mia får du alt godt servert på en diger digital fjøl: et hav av gode vegetaroppskrifter, illustrert med flotte bilder, tekster av en litteraturviter og skribent som har ordet i sin makt, interessante artikler, grønt tankesett, geniale tips og en haug med inspirasjon til hvordan du kan leve godt, litt grønnere og mer bærekraftig. Jeg elsker for eksempel at Mia bestemte seg for ikke å handle mat på to uker og redusere plastbruken på hjemmebane. Det frister til etterfølgelse! For Mia er ingen en Tante Sofie selv om hun har imponerende ryddige matskap. Hun er den venninnen du liker og ser opp til fordi hun gjør de bra tingene uten å være en grønn snobb. Snart kommer det også en grønn debut fra Mia på kokebokfronten. Den gleder jeg meg til!

Fra Green Bonanza diskes det opp med en skikkelig fresh sommersalat til denne mandagen. Jordbær, spinat, feta, avokado, pepperbalsamico og knasende sprø pekannøtter. Søtt, syrlig, salt og knas. Godt! Oppskriften på herligheten finner du her! Men selv om den kan være selvskreven på en kjøttfri mandag med pent vær, kan den også få plass på et 17.mai-koldtbord i morgen. To fluer i en smekk her, altså.

Følg veldig gjerne Mia for fristende og inspirerende oppdateringer på både face og instaog nyt både mandagen i dag og nasjonaldagen i morgen med denne digge salaten!

%d bloggere liker dette: