Forskjellig

Oppfordrer 33 millioner følgere til kjøttfri mandag

Du store alpakka! Her har jeg jobbet målrettet og evig optimistisk i over to år, via blogg og bok, for å få flest mulig folk til å ta én eller flere kjøttfrie dager i uka, og endelig kommer det en engel fra «over there» og hjelper til: Oprah Winfrey.

Hun er selvfølgelig ikke den første celebre personen som fronter Meatfree Monday, men hun er desidert den med størst nedslagsfelt globalt, med blant annet 33 millioner følgere på Twitter, der hun la ut oppfordringen sin. Du kan lese mer om saken her!

Derfor, uten at jeg egentlig tror hun får det med seg: Tusen takk fra Gamlebyen i Oslo, Opraaaah! 🙂

 

Så, kjære leser! I forbindelse med at vår alles Oprah Winfrey oppfordrer til en kjøttfri dag i uka, gir jeg bort 3 signerte eksemplarer av kokeboka mi Kjøttfri Mandag. Alt du trenger å gjøre, er å tagge 2 venner i kommentarfeltet på et bilde av boka på facebook. Klikk her! så kommer du rett til Spiselandslagets facebookside, og kan delta 🙂 Vinnerne trekkes på mandag.

Kjøttfri mandag FORSIDE lavoppløst.jpg

Har du aldri flaks? Er det aldri du som vinner på lotterier og tombola? Har du gitt opp på forhånd, men ønsker deg boka? Da kan du kjøpe den enkelt og greit her!

Ha en god torsdag videre!

1 kommentar på “Oppfordrer 33 millioner følgere til kjøttfri mandag

  1. Jeg har kjøpt boken din, jeg – men kan jo ønske meg et eksemplar til min langt mer miljøopptatte venninne, Mona (tøybleier! Need I say more).

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: