Forskjellig

Vinneren av 3 stk. Kjøttfri Mandag er…

DA har jeg trukket en vinner blant de 105 som kommenterte og tagget to venner i kommentarfeltet til Spiselandslaget på facebook. Men før jeg avslører hvem det ble, må jeg få si at jeg er overveldet over responsen! Tusen takk til alle som rakk opp en hånd. Det kan bare bety én ting: Mange vil gjerne spise mer grønt og mindre kjøtt. Fantastisk!

Og den heldige vinneren er: HENRIETTE RYPESTØL! Gratulerer!! Håper du, og de som ble tagget, får stor glede og nytte av boka. Jeg har ikke hatt noen offentlige eller store signeringer av den ennå, så de eneste som til nå eier signerte eksemplarer av Kjøttfri Mandag, er familie og et par av mine nærmeste venner. Er med andre ord ikke gått inflasjon i mine kråketær… 😉

image

Jeg hadde altså tre bøker jeg ville gi bort, og derfor ba jeg dere om å tagge to personer i kommentarfeltet. Den som tagget, og de to som ble tagget, får altså de tre bøkene. Grunnen til at jeg ville gi bort bøkene, kan du lese om her!

I helgen satt jeg langt utpå landet med dårlig dekning, men klarte å få med meg fra en leser at det ikke er lov med denne type konkurranser på facebook. Å faen…Det visste jo ikke jeg! Ække lov å tagge folk og holde på med lotterier, nei. Derfor måtte jeg lete etter dekning i skauen og få stengt av hele greia, så ikke siden skulle bli stengt. Og resten foregår derfor her på bloggen. Her bestemmer nemlig jeg! Ikke Facebook 🙂

Har du lyst til å se meg trekke vinneren «live»? Gå inn på Min Historie på Instagramkontoen min, @spiselandslaget. Der har jeg mitt eget lille Joker Nord, i ordnede former.

Og alle som gjerne vil bestille et eksemplar eller flere av boka, kan enkelt gjøre det her!

God kjøttfri mandag videre alle sammen!

2 kommentarer på “Vinneren av 3 stk. Kjøttfri Mandag er…

  1. Det er lov å ha konkurranse på Facebook, du må bare formulere deg riktig. Skriv for eksempel: «Legg igjen en kommentar for å vinne boken. Hvilke andre to venner ønsker du skal vinne?» Da har du ikke spesifikt bedt noen om å tagge. De kan velge å tagge, eller de kan bare skrive navnet til vennene sine i tekst 🙂

    • A-ha! Jeg fikk sånn kvinne-på-førr-møter-regler-i-sosiale-medier-og-får-panikk-angst 🙂 Men da vet jeg det til neste gang. Takk, Anders 🙂

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: