HELGEMENY tre salte og to søte

Tre salte og to søte – uke 47

Jeg trodde egentlig det var første søndag i advent nå på søndag, men det var bare sos og rør fra min side. Litt skuffa, kjenner jeg. Var i kjelleren og spadde frem adventstake og alskens. Får håpe jeg ikke tar feil av juleaften også. Jaja, da er det bare å senke skuldrene å være glad for at man ligger en hel uke i forkant av tidsskjema…Så får vi se om det holder seg sånn. Neppe.

Her er i hvertfall noen forslag til kosemat for helgen som kan hjelpe dere å fylle joggebuksa dere sikkert aldri har jogget i 🙂

Glad i moden ost på biffen? Da vil du elske denne biffen med pultost. 

image2.jpg

Jeg lurer på om det kanskje er denne helgen dere vil børste støv av pastamaskinen? Det er jo så lett å lage pasta selv! Og godt, selvfølgelig. Her er min oppskrift på hjemmelaget pasta, også må vi ta en titt på den første filmen Filmfyren og jeg noensinne laget sammen under her.

Og når dere først har laget pastaen selv, kan dere jo la den få danse med denne oppskriften på pasta med krabbe, fløte, persille og safran. Mmmmm! 🙂

img_8896.jpg

Noe søtt og godt uten sukker, utrolig nok, til helgefrokosten? Da må det bli dette saftige bananbrødet med nøtter, havre og dadler.

IMG_7536

Eller en forførerisk dessert med Sverre Sætres safransyltede plommer, sammen med mascarponekrem, kransekakekrumler og pistasjenøtter. Denne er det faktisk litt julestemning i også, synes jeg. Mulig jeg trøster meg med den på søndag og later som om det er første søndag i advent.

image

GOD HELG! 🙂

I den splitter nye KOSEKOKEBOKA mi, får du hele 200 deilige oppskrifter til helgekosen. Den perfekte boka for alle matelskere og livsnytere! Kanskje en julegave? Spar 54,- kr på å kjøpe boka HER!

Skjermbilde 2017-10-27 kl. 13.25.39

%d bloggere liker dette: