Ukemeny

Ukemeny uke 7

Uka som kommer gleder jeg meg ekstra mye til. Da skal jeg nemlig hospitere hos Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. De som følger meg på instagram og «min historie» har allerede fått med seg at jeg var der på laksekurs i helgen, og at jeg fra 4 april skal begynne å ha kurs med middag hver eneste tirsdag ettermiddag. Hvor fabelaktig er ikke det?! Og barna kommer i første rekke.

Det blir lave skuldre, hygge, voksne og barn, vi lager maten sammen, jeg lærer dere noe nytt og nyttig, og så spiser vi og koser oss sammen helt til slutt, før dere drar hjem og jeg er igjen og rydder og vasker opp etter oss. Drømmehverdag for alle travle foreldre som vil ha en hyggelig og smakfull middag med nyttig innhold, uten å slite seg ut. Blir det dyrt? Niks. Det blir latterlig billig. Hvor billig og bra det blir, skal jeg komme med mer info om når programmet er spikret og lagt ut på Geitmyras egne sider. Følg med her! så kan du kjapt sikre deg en plass med barn, barnebarn, tantebarn, fosterbarn, nabobarn eller fadderbarn når det legges ut påmelding. Med bare 12 plasser pr. kurs blir det fort fullt.

Skulle du ikke få plass på en tirsdagsmiddag med meg med det første, kan du velge et av de andre flotte kursene hos Geitmyra. De er verdt et besøk alle som én. Eller kom på åpen gård! Følg med på facebooksiden deres, så får du løpende informasjon om når det skjer spennende ting. Geitmyra er virkelig et av de beste tiltakene som er gjort for komboen barn og mat i Oslo siden Oslo-frokosten i 1929 😉

Så setter vi over til ukemenyen.

(Og når introen til rettene er så korte i dag, så er det fordi jeg sitter og ser på finalen i Farmen Kjendis. Heia Ida!)

img_7319.jpg

MANDAG: Grønnkålsuppe med hardkokt eller smilende egg.

 

img_7288.jpg

TIRSDAG: Skrei med chorizo og spinat- og hvitøkspotetmos.

 

img_3281.jpg

ONSDAG: Spansk potet- og kikertgryte med røkt paprika og kylling.

 

img_5478.jpg

TORSDAG: Pasta med brokkoli, chili, hvitløk og pecorino.

 

img_44022.jpg

FREDAG: Karristekte torsketunger med eple- og fennikel coleslaw.

 

img_5667.jpg

LØRDAG: Indiske kjøttboller.

 

img_0739.jpg

SØNDAG: Italienske pølser med amarone-risotto.

 

%d bloggere liker dette: