HELGEMENY tre salte og to søte

Tre salte og to søte – uke 46

Allerede helg i morgen, men hvor ble det av julestemningen som var her så hvit og fin hele arbeidsuka? Den regner vekk i svarte mørket mens jeg sitter her og skriver. Jeg føler meg som en fru Hansen på 95 når jeg sier dette, men jeg håper for guds skyld regnet ikke fryser til is i helgen! For jeg har ingen rullator. Broddeføre, altså.

Kanskje får jeg holde meg hjemme og ete god mat. Bortsett fra fredag. Da blir det god mat og julebord ute, med kollegaer fra Geitmyra matkultursenter for mat. Vi skal på Fettgreven som drives av Indre Oslo Matforedling.  Det gleder jeg meg til! De vant nemlig i kategorien Beste Produsent under Matprisen som foregikk på Vippa i Oslo denne uka. Nysgjerrig på deres økologiske kjøttprodukter? Sjekk ut DN´s artikkel her.

Mange av dere skal sikkert også på julebord. Da håper jeg maten blir god! Saftig ribbe med sprø svor, tykk saus, smakfulle pølser, fast og fin lutefisk, kraftig pinnekjøtt og raus rotmos.

Og ellers? Her er gode saker å diske opp med på hjemmebane:

Selvfølgelig måtte den splitter nye hønsecurryen få være med. Billig og raus mat hvis du skal ha vennemiddag.

image

Skal du ha en rask og digg sak fredag kveld? Da må det bli chorizosnadder med løk, eple og potetmos.

img_6166.jpg

Eller skal du slå på den vegetariske stortromma med disse ravioliene fylt med sopp, pecorino og hasselnøtt?

img_4700.jpg

En mørk, dyp og deilig sjokoladedessert med kaffe, i form av moccamousse.

img_6848.jpg

Eller kanskje du vil ha noe søtt og ekstra godt til helgefrokosten? Gå for en hjemmelaget granola med mørk sjokolade og hasselnøtter.

img_6553.jpg

I den splitter nye KOSEKOKEBOKA mi, får du hele 200 deilige oppskrifter til helgekosen. Den perfekte boka for alle matelskere og livsnytere! Kanskje en julegave? Spar 54,- kr på å kjøpe boka HER!

Skjermbilde 2017-10-27 kl. 13.25.39

%d bloggere liker dette: