Ukemeny

Ukemeny uke 10

I dag fikk jeg en melding av WordPress, plattformen hvor bloggen ligger. Jeg har publisert 500 blogginnlegg. Det er jævlig mange artikler! På 4,5 år. Litt over 2 i uka, faktisk. Med bilder, og av og til også Filmfyrens dritfine filmer. Om mat, og reise, og noen få ganger om noe annet. Så jeg vil bare si til dere: Takk som henger med i Spiselandslags-svingene! Takk til dere som deler, kommenterer, liker og gir ros. Takket være dere har det føltes som noe meningsfullt å skrive 500 tekster med bilder og film til.

Denne ukemenyen er altså blogginnlegg nr. 501. Jeg håper den faller i smak. Om dere ikke lager hver bidige rett til hver foreslåtte dag, håper jeg at dere i det minste finner inspirasjon til noen middager. Bytt rundt så mye dere vil! Ta dere til rette uten å blunke. Bruk oppskriftene for alt de er verdt, og akkurat slik dere liker det best selv. Jeg er overbevist om at mange av dere gjør justeringer. Det er et godt tegn! Det betyr at dere har sansen. Smaker dere frem til noe dere ikke kan motstå. Sånn skal det være.

Noen oppskrifter treffer kanskje en universal smak som aldri trenger individuelle justeringer. Ganske så flott det også.

Her er uka på kjøkkenet!

image-1

MANDAG: Det blir den nyeste oppskriften av dem alle, nemlig belugalinser med ovnsbakte beter og pesto.

img_2132.jpg

TIRSDAG: Superenkel og godt hverdagsfisk med denne laksen med dillristede poteter og persillerømme.

img_6564.jpg

ONSDAG: Denne vet jeg er en favoritt hos mange, mexicansk linsesuppe med spice og mais.

torsk.jpg

TORSDAG: Krydra vri på torsk eller skrei med indisk kokoscurry. 

img_2927.jpg

FREDAG: Det er endelig helg og biff med roquefortkrem og rotgrønnsaker.

img_2267.jpg

LØRDAG: Denne er en klassiker med magiske evner. Kylling med 40 hviløksfedd.

img_95731.jpg

SØNDAG: Hva er vel bedre søndagsmat enn en ekte bakalao? 

%d bloggere liker dette: